"In het begin sliep ik met Ruben, nu slaap ik vast met Lex"

"In het begin sliep ik met Ruben, nu slaap ik vast met Lex"

Tijdens het trainingskamp in Dubai slapen Jordy Clasie en Lex Immers bij elkaar op de kamer. "Aan het begin sliep ik met Ruben Schaken, maar eigenlijk sinds dit seizoen slaap ik vast met Lex", zegt Clasie in gesprek met Feyenoord TV.

"En dan praat je over bepaalde dingen, over het voetbal en andere dingen. Of we gaan kaarten met de andere jongens. Het is altijd gezellig, we zullen ons nooit vervelen", aldus de aanvoerder van Feyenoord, die een tevreden slaapmaatje heeft.

"Tevreden met Clasie? Ja, de kapitein van Feyenoord. Daar moet je wel tevreden mee zijn. Wie het hardst snurkt? Ik denk allebei niet", zegt Immers, die Clasie niet zelf had uitgekozen als kamergenoot. "Nee, dat beslist de grote baas Bas van Noortwijk. Af en toe kan je daar nog weleens achteraan zitten, maar ik denk niet dat je daar moeilijk over moet doen. Het maakt niet uit met wie je op een kamer ligt, je moet met z'n allen door een deur."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties