Geen trainingskamp voor tweetal: "Dat is nou eenmaal zo"

Geen trainingskamp voor tweetal: "Dat is nou eenmaal zo"

Fred Rutten vertrekt morgen met 26 Feyenoord-spelers naar het trainingskamp naar Dubai. De groep van 26 spelers bestaan uit 22 veldspelers en vier keeper. Aanvallers Ruben Schaken en Wesley Verhoek behoren niet tot deze groep en blijven thuis.

Als het aan Feyenoord ligt, vertrekt het duo deze winter bij de club. "De situatie rond deze spelers is niet veranderd", zegt Rutten op de persconferentie. "In Dubai gaan wij ons voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Schaken en Verhoek hebben weinig tot geen rol gespeeld in de eerste seizoenshelft, dus het zou niet logisch zijn als ik dat nu opeens omdraai. We hebben gekozen voor de jeugd, dat is vervelend voor die twee jongens maar dat is nou eenmaal zo. Dat zijn keuzes die wij maken."

Rutten ziet deze winterstop verder het liefst geen spelers vertrekken. "Liever niet, nee. Mijn insteek is om met het team dat meegaat naar Dubai de tweede seizoenshelft in te gaan. Ik zie liever niemand vertrekken, daar gaat mijn voorkeur niet naar uit."

Lees ook: Rutten over Mulder: "Ik wil hem niet kwijt"

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties