Te Vrede: "Als de club je niet wil laten gaan, dan houdt het op"

Te Vrede: "Als de club je niet wil laten gaan, dan houdt het op"

Mitchell te Vrede stond vandaag sinds lange tijd weer op het veld bij Feyenoord. De aanvaller werd aan het begin van het seizoen naar de bank verwezen nadat Colin Kazim-Richards werd aangetrokken. Vandaag stond Te Vrede 45 minuten op het veld.

"Het is lekker om weer op het veld te staan. We hebben pas één training gehad, maar het is leuk om dan 45 minuutjes te spelen. En nu volle bak op trainingskamp. Ik heb mijn beste gedaan en het is een begin”, zegt hij

Het lijkt er op dat de aanvaller ook de tweede seizoenhelft de wedstrijden begint op de reservebank. Als het aan de aanvaller ligt, komt daar verandering in. "Ik ga keihard knokken”, zegt hij. "Ik hoop op zo veel mogelijk minuten en dan moet ik het laten zien. Dat zijn mijn voornemens voor de aankomende seizoenshelft.”

Op de vraag of hij zijn minuten niet ergens anders zou willen maken, is Te Vrede duidelijk. "Als ze je niet willen laten gaan, dan houdt het op. Tuurlijk wil ik spelen en het liefst voor Feyenoord. Als dat niet kan, dan moet je verder kijken.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties