Te Vrede: "Als de club je niet wil laten gaan, dan houdt het op"

zondag 4 januari 2015 17:32 16.296 keer bekeken 72 reacties Pro Shots

Mitchell te Vrede stond vandaag sinds lange tijd weer op het veld bij Feyenoord. De aanvaller werd aan het begin van het seizoen naar de bank verwezen nadat Colin Kazim-Richards werd aangetrokken. Vandaag stond Te Vrede 45 minuten op het veld.

"Het is lekker om weer op het veld te staan. We hebben pas één training gehad, maar het is leuk om dan 45 minuutjes te spelen. En nu volle bak op trainingskamp. Ik heb mijn beste gedaan en het is een begin”, zegt hij

Het lijkt er op dat de aanvaller ook de tweede seizoenhelft de wedstrijden begint op de reservebank. Als het aan de aanvaller ligt, komt daar verandering in. "Ik ga keihard knokken”, zegt hij. "Ik hoop op zo veel mogelijk minuten en dan moet ik het laten zien. Dat zijn mijn voornemens voor de aankomende seizoenshelft.”

Op de vraag of hij zijn minuten niet ergens anders zou willen maken, is Te Vrede duidelijk. "Als ze je niet willen laten gaan, dan houdt het op. Tuurlijk wil ik spelen en het liefst voor Feyenoord. Als dat niet kan, dan moet je verder kijken.”

Gerelateerd nieuws
72 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71025 leden - Op dit moment zijn 775 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved