Feyenoord heeft nog altijd oogje op Van Anholt

zaterdag 3 januari 2015 07:01 29.142 keer bekeken 71 reacties Pro Shots

Feyenoord volgt de verrichtingen van Pelé van Anholt nog altijd met volle interesse. Dat schrijft het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. De rechtsback van SC Heerenveen kan zomaar de opvolger van Luke Wilkshire in De Kuip worden. De Australiër beschikt over een aflopend contract al heeft Feyenoord een optie voor nog één extra jaar.

Van Anholt wordt al geruime tijd gevolgd door de Rotterdamse topclub. Deze zomer leken Feyenoord en FC Twente verwikkeld te zijn in een strijd om de handtekening van de vleugelverdediger. Van Anholt was klaar in Friesland, maar zijn werkgever weigerde mee te werken aan een vertrek.

Feyenoord heeft met Rodny Lopes Cabral en Khalid Boulahrouz twee alternatieven in de selectie. Lopes Cabral, die dit seizoen als stand-in ervaring moest opdoen in het eerste, is echter het gehele seizoen al geblesseerd. Boulahrouz beschikt net als Wilkshire over een aflopend contract met een optie voor een extra seizoen.

Gerelateerd nieuws
71 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72613 leden - Op dit moment zijn 778 mensen actief, waarvan 164 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved