Feyenoord heeft nog altijd oogje op Van Anholt

Feyenoord heeft nog altijd oogje op Van Anholt

Feyenoord volgt de verrichtingen van Pelé van Anholt nog altijd met volle interesse. Dat schrijft het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. De rechtsback van SC Heerenveen kan zomaar de opvolger van Luke Wilkshire in De Kuip worden. De Australiër beschikt over een aflopend contract al heeft Feyenoord een optie voor nog één extra jaar.

Van Anholt wordt al geruime tijd gevolgd door de Rotterdamse topclub. Deze zomer leken Feyenoord en FC Twente verwikkeld te zijn in een strijd om de handtekening van de vleugelverdediger. Van Anholt was klaar in Friesland, maar zijn werkgever weigerde mee te werken aan een vertrek.

Feyenoord heeft met Rodny Lopes Cabral en Khalid Boulahrouz twee alternatieven in de selectie. Lopes Cabral, die dit seizoen als stand-in ervaring moest opdoen in het eerste, is echter het gehele seizoen al geblesseerd. Boulahrouz beschikt net als Wilkshire over een aflopend contract met een optie voor een extra seizoen.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties