De Wolf: ''Vilhena moet a la Van Bronckhorst vertrekken''

De Wolf: ''Vilhena moet a la Van Bronckhorst vertrekken''

John De Wolf zou het verstandig vinden als middenvelder Tonny Vilhena tijdelijk vertrekt bij Feyenoord. De oud-verdediger van de Rotterdammers adviseert de bankzitter om bij een goede eredivisieclub aan de slag te gaan om wedstrijden te spelen. Dat vertelde De Wolf in voetbalpraatprogramma FC Rijnmond.

''A la Van Bronckhorst'', doelt de voormalig assistent van Sparta op de verhuurperiode van Gio aan RKC Waalwijk. Daarna keerde Van Bronckhorst als volwaardig basisspeler terug. ''Vilhena moet naar een goede eredivisieclub en na anderhalf jaar terugkomen. Want zoals het nu gaat, wordt hij niet beter.''

De Wolf baalde van de wijze waarop Feyenoord een punt tegen PSV uit handen gaf. "In de rust was ik nog lovend over Van Beek en Kongolo, maar als je ziet hoe kinderlijk ze het weggeven. Je geeft de wedstrijd eigenlijk in drie minuten weg. Daar moet je meedogenlozer zijn. De beste koppers stonden richting de eerste paal te wachten. Als je Lex Immers op Luuk de Jong zet, dan ga je problemen krijgen."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties