Woudenberg: "Hard werken om vaste waarde te worden"

Woudenberg: "Hard werken om vaste waarde te worden"

Lucas Woudenberg maakte in de laatste poule-wedstrijd in de Europa League tegen Standard Luik zijn debuut in het shirt van Feyenoord. De linksback speelde in het verleden op huurbasis bij Excelsior en was een vaste waarde van de club die toen nog in de Jupiler League uitkwam.

Bij Feyenoord moet de 20-jarige verdediger Miquel Nelom voor zich dulden als linksback. Toch legt Woudenberg de lat hoog voor dit seizoen. „Het is zaak dat ik een vaste waarde word”, zegt hij tegenover Leidenamateurvoetbal. „Ik realiseer me dat dat alleen kan door hard te werken en veel in jezelf te investeren. In het profvoetbal ligt de lat erg hoog en ik wil die grens opzoeken en iedere dag beter worden.”

Naast zijn trainingen bij Feyenoord geeft Woudenberg zelf ook training aan de B-junioren van VV Zwammerdam, de club waar hijzelf begon. „Ik heb er veel lol in om bij VV Zwammerdam de B-junioren te trainen. Ik breng graag mijn passie voor voetbal over op deze jongens. Uiteindelijk is het bij mij toch ook zo begonnen!”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties