Boulahrouz: "Als sportman kan ik er niet van genieten"

Boulahrouz: "Als sportman kan ik er niet van genieten"

Sven van Beek en Terence Kongolo zijn bijna niet meer weg te denken uit het centrum van Feyenoord. Dat heeft echter nadelige gevolgen voor Khalid Boulahrouz, die zich doorgaans tevreden moet stellen met een plek op de reservebank of met speelminuten als rechtsachter.

De goede prestaties van zijn collega’s zorgen dan ook voor gemengde gevoelens bij de 32-jarige Boulahrouz: “Als liefhebber vind ik het mooi hoe goed Terence en Sven het doen, als sportman kan ik er minder van genieten. Ze spelen toch op mijn plek, hè”, zegt De Kannibaal in een interview met Voetbal International.

De ex-speler van onder meer Chelsea en Sporting Portugal zegt ‘met alle liefde’ op de backpositie te spelen, maar in zijn hart is hij een centrale verdediger. “Maar ik ben niet zo egoïstisch dat ik hoop dat Kongolo en Van Beek falen, integendeel. Als teamspeler help ik deze jongens waar ik maar kan.”

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties