Vermeer: ''Maar het moet helemaal niet over PSV gaan''

Vermeer: ''Maar het moet helemaal niet over PSV gaan''

Bij Feyenoord beseft men maar al te goed dat de sterke serie van de afgelopen weken grotendeels teniet kan worden gedaan met een mispeer tegen AZ. In Rotterdam is PSV daarom het verboden woord.

De fans van Feyenoord tellen af naar woensdag, als de ploeg van Fred Rutten in Eindhoven op bezoek gaat. "Maar het moet helemaal niet over PSV gaan", zegt Kenneth Vermeer in het Algemeen Dagblad. De club speelt zondag immers eerst nog tegen AZ, dat zelfs op gelijke hoogte staat.

"Het moet alleen maar over AZ gaan. PSV is pas voor volgende week. Als je als club echt mee wil doen, moet je altijd de eerstvolgende wedstrijd centraal stellen", doceert de ex-Ajacied. Zijn verdediging zal moeten omgaan met de voor hen vrij nieuwe speelwijze van AZ, achteroverleunend met twee spitsen. "Maar de afspraken zijn helder, we weten allemaal wat we moeten doen", aldus Vermeer.

Jean-Paul Boëtius laat weten dat de woorden van Vermeer zijn binnengekomen. "We zijn echt alleen maar bezig met AZ. In de eigen Kuip met de fanatieke aanhang willen we zondag knallen. En dan kijken we pas verder. Maar het is wel normaal dat wij ons allemaal goed voelen, toch?"

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties