Vormer krijgt afscheid: ''Ik had gewoon geen geluk''

Vormer krijgt afscheid: ''Ik had gewoon geen geluk''

Ruud Vormer is helemaal opgeleefd bij Club Brugge, dat momenteel als lijstaanvoerder uitblinkt in de Belgische competitie. Een 'smeerlapje' is de benaming van de oud-speler van onder meer AZ, Roda JC en Feyenood. De 26-jarige middenvelder mag eindelijk weer wekelijks spelen.

In De Kuip zijn ze op zoek naar een datum om afscheid te nemen. Want Vormer wordt niet als miskoop beschouwd. Dat vindt hij zelf ook. ''Het is niet misgelopen. Ik had bij Feyenoord gewoon geen geluk. En daar is maar één reden voor: Jordy Clasie. Als hij er niet was geweest, was het misschien anders gegaan'', zegt de middenvelder in het Algemeen Dagblad.

''Toen ik voor Koeman de vaste twaalfde man werd, besloot ik om weg te gaan, hoe fantastisch ik het ook vond om voor Feyenoord te spelen. 50.000 man 'Ruud, Ruud, Ruud...' horen schreeuwen als je een vrije trap gaat nemen, dat doet iets met je. Kippenvel. Maar toen ik vorig jaar op maandagavond steeds met de beloften van Feyenoord voor 30 man moest spelen, werd het me te veel.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties