Immers: 'Dit vasthouden en lekker overwinteren'

Immers: 'Dit vasthouden en lekker overwinteren'

Lex Immers maakte donderdagavond zijn rentree in het elftal van Feyenoord. Door een hamstringblessure stond de aanvallende middenvelder de afgelopen twee weken aan de kant, maar vandaag was hij direct belangrijk voor zijn werkgever. De Hagenaar tekende voor het tweede doelpunt van de Rotterdammers.

''Een prima avond'', concludeerde Immers na afloop tegenover RTL7. ''Deze wedstrijd moesten we winnen om kans te houden op overwintering. Daarnaast maak ik een goal nadat ik twee weken geblesseerd moest toekijken. Dit is lekker.''

Zijn doelpunt viel na een uitstekende corner van Jens Toornstra. ''Daar trainen we op. In de vorige jaren scoorden we bijna nooit uit dode spelsituaties.'' De tweede helft was minder van Feyenoord. ''Ik weet niet of dat verzwakking is. We konden de vrije man gewoon niet vinden en we bewaarden de rust niet.''

Feyenoord houdt door de zege zicht op overwintering. ''Complimenten aan de ploeg zijnde dat we deze winnen. We staan tweede en houden zicht op overwintering. Als we dit volhouden gaan we lekker overwinteren'', verzekert Immers.

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties