Clasie noemt opdracht: 'We moeten van Rijeka winnen'

Clasie noemt opdracht: 'We moeten van Rijeka winnen'

Fred Rutten is met een nagenoeg fitte selectie gisteren begonnen aan de voorbereiding op het Europese treffen van morgen tegen het Kroatische HNK Rijeka. Feyenoord heeft met twee thuiswedstrijden en één duel in Luik nog kans op overwintering, maar dan moet er morgenavond wel resultaat gehaald worden.

,,We moeten deze wedstrijd van Rijeka winnen,'' zegt aanvoerder Jordy Clasie in het Algemeen Dagblad. ,,Pas daarna moeten we als ploeg verder kijken. Dat is wat wij doen: continu focussen op de eerstvolgende wedstrijd. Als wij dat niet doen en we kijken al over de volgende wedstrijd heen, kunnen we nog weleens een misstap maken.''

Elvis Manu en Lex Immers sluiten weer aan bij de selectie. Trainer Fred Rutten moet dus een keuze maken. Hij zou de jonge talenten Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius hun basisplaats weer kunnen afnemen, maar daarover wenste de coach van Feyenoord nog geen uitsluitsel te geven.

Lees meer over
Elvis Manu Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties