Kazim over kunstgras: 'Alsof ik op blote voeten over beton ren'

Kazim over kunstgras: 'Alsof ik op blote voeten over beton ren'

Colin Kazim-Richards wordt in de Nederlandse competitie voor de eerste keer geconfronteerd met het fenomeen kunstgras. Zijn trainer Fred Rutten noemt dat speelveld cynisch altijd K-gras, verwijzend naar een scheldwoord met drie letters.

De spits zelf is ook geen fan van het kunstgras. ''Het voelde alsof ik op blote voeten over beton rende’’, zei de spits hoofdschuddend tegenover De Telegraaf. Kazim begrijpt niet waarom er in de eredivisie zoveel kunstgrasmatten worden aangelegd. ''Ik denk niet dat het goed is voor de eredivisie'', stelt hij.

Cambuur is overigens niet blij met alle kritiek op de grasmat. "Feyenoord heeft blijkbaar wel het vermogen om meer geld aan een goed hoofd- en trainingsveld te besteden. Wij niet'', vertelde directeur Gerard van den Belt eerder aan Voetbal International. ''We hebben het jaren gedaan en veel ellende meegemaakt met betrekking tot de kwaliteit van het veld.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties