Goossens over India: 'Ritme opdoen en terug naar Europa'

zaterdag 25 oktober 2014 10:28 10.443 keer bekeken 33 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

John Goossens kan zondag zijn debuut maken in de Super League van India. De middenvelder tekende woensdag een contract voor twee manden bij FC Pune City en zit in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Goa. “Ik had niet gedacht dat India mijn volgende stap zou zijn”, zegt de linkspoot tegen Voetbal International.

Goossens liet bij Feyenoord eind augustus zijn contract ontbinden omdat hij niet in aanmerking kwam voor speelminuten. Go Ahead Eagles toonde ook interesse in de middenvelder, maar Goossens koos dus voor een avontuur in India. “Het is voor twee maanden en ik kan hier veel wedstrijden spelen in die periode. Het doel is om wedstrijdritme op te doen en in januari een mooie club te vinden in Europa.”

De ex-speler van onder meer NEC zegt te merken dat het voetbal in India ‘in ontwikkeling’ is en dat er spelers met een ‘grote loopbaan’ actief zijn in de Super League. “We spelen morgen tegen Goa, de ploeg met sterspeler Robert Pirès”, aldus Goossens.

Gerelateerd nieuws
33 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 40 mensen actief, waarvan 32 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved