Goossens over India: 'Ritme opdoen en terug naar Europa'

Goossens over India: 'Ritme opdoen en terug naar Europa'

John Goossens kan zondag zijn debuut maken in de Super League van India. De middenvelder tekende woensdag een contract voor twee manden bij FC Pune City en zit in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Goa. “Ik had niet gedacht dat India mijn volgende stap zou zijn”, zegt de linkspoot tegen Voetbal International.

Goossens liet bij Feyenoord eind augustus zijn contract ontbinden omdat hij niet in aanmerking kwam voor speelminuten. Go Ahead Eagles toonde ook interesse in de middenvelder, maar Goossens koos dus voor een avontuur in India. “Het is voor twee maanden en ik kan hier veel wedstrijden spelen in die periode. Het doel is om wedstrijdritme op te doen en in januari een mooie club te vinden in Europa.”

De ex-speler van onder meer NEC zegt te merken dat het voetbal in India ‘in ontwikkeling’ is en dat er spelers met een ‘grote loopbaan’ actief zijn in de Super League. “We spelen morgen tegen Goa, de ploeg met sterspeler Robert Pirès”, aldus Goossens.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties