John Goossens gaat lucratief avontuur aan in India

John Goossens gaat lucratief avontuur aan in India

John Goossens kan zijn koffers pakken voor een avontuur in de Indiase Super League. De voormalige middenvelder van Feyenoord ondertekende een contract voor twee maanden bij FC Pune City waar hij als ploeggenoot onder andere David Trezeguet zal treffen.

Johan Wins, de zaakwaarnemer van de middenvelder, bevestigde het nieuws van de opvallende overstap tegenover VoetbalPrimeur. In augustus liet Goossens zijn nog doorlopende contract bij Feyenoord ontbinden om op zoek te kunnen gaan naar een nieuwe werkgever. Eerder toonde onder andere Go Ahead Eagles interesse in de oud-speler van de Rotterdamse club, maar hij was nadrukkelijk op zoek naar een avontuur in het buitenland.

In het seizoen 2013/2014 kwam Goossens tot twintig wedstrijden in de Eredivisie voor Feyenoord. Hij mocht vijf keer in de basis starten en was goed voor één treffer. In 2012 maakte hij de overstap van NEC naar de Rotterdamse formatie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties