John Goossens gaat lucratief avontuur aan in India

woensdag 22 oktober 2014 18:49 16.015 keer bekeken 46 reacties Pro Shots Bron: Voetbalprimeur.nl

John Goossens kan zijn koffers pakken voor een avontuur in de Indiase Super League. De voormalige middenvelder van Feyenoord ondertekende een contract voor twee maanden bij FC Pune City waar hij als ploeggenoot onder andere David Trezeguet zal treffen.

Johan Wins, de zaakwaarnemer van de middenvelder, bevestigde het nieuws van de opvallende overstap tegenover VoetbalPrimeur. In augustus liet Goossens zijn nog doorlopende contract bij Feyenoord ontbinden om op zoek te kunnen gaan naar een nieuwe werkgever. Eerder toonde onder andere Go Ahead Eagles interesse in de oud-speler van de Rotterdamse club, maar hij was nadrukkelijk op zoek naar een avontuur in het buitenland.

In het seizoen 2013/2014 kwam Goossens tot twintig wedstrijden in de Eredivisie voor Feyenoord. Hij mocht vijf keer in de basis starten en was goed voor één treffer. In 2012 maakte hij de overstap van NEC naar de Rotterdamse formatie.

Gerelateerd nieuws
46 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 46 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved