Rutten: 'HNK Rijeka wordt volgens mij een beetje onderschat'

Rutten: 'HNK Rijeka wordt volgens mij een beetje onderschat'

Feyenoord wacht morgenavond een heet avondje in Kroatië. De Rotterdammers moeten het in de Europa League tegen HNK Rijeka bovendien doen met een uitgedunde verdediging. Sven van Beek én Joris Mathijsen zijn geblesseerd.

Khalid Boulahrouz lijkt wel eindelijk weer fit, maar de routinier is nog niet klaar voor een plek bij de eerste elf van coach Fred Rutten. Dat betekent dat Matthew Steenvoorden, die afgelopen weekend zijn debuut in het eerste van Feyenoord maakte, morgen ook zijn eerste minuten in Europa gaat pakken.

Rutten verwacht een pittig duel. ''HNK Rijeka wordt hier volgens mij een beetje onderschat,'' zegt de trainer in het Algemeen Dagblad. ''In dat elftal loopt een heel aardige spits (Andrej Kramaric, red.), een jongen die ook in de nationale ploeg van Kroatië staat. Ze spelen heel compact, het zal heel moeilijk zijn om er door te komen. Maar we kunnen wel winnen, dat zal ook het uitgangspunt zijn.''

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties