Everse: 'Te Vrede komt tekort, hij is meer een speler voor ADO'

zaterdag 27 september 2014 10:02 11.692 keer bekeken 22 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Het probleem bij Feyenoord ligt in het maken van doelpunten, dat zal duidelijk zijn. De Rotterdammers scoorden in de eerste zes competitiewedstrijden van dit seizoen slechts vier keer en geen enkele club in het Nederlandse betaalde voetbal maakte minder doelpunten. Heracles Almelo staat ook op vier goals en deze ploeg is de hekkensluiter van de Eredivisie.

Fred Rutten heeft aangekondigd dat Lex Immers tegen Go Ahead Eagles waarschijnlijk weer gaat spelen: hij moet Feyenoord helpen met het maken van doelpunten. Colin Kazim-Richards lijkt in de punt van de aanval de voorkeur te krijgen boven Mitchell te Vrede en dat Jan Everse een goed idee. "Te Vrede is groot, niet al te technisch, wat traag, geen geweldige loper, statisch. Hij is geen type Graziano Pellè, zoals wel eens werd gezegd", zegt Everse tegen de NOS.

"Te Vrede is geen spits voor Feyenoord 1", meent de coach. "Te Vrede komt tekort, is meer een spits voor ADO Den Haag of FC Utrecht." Kazim-Richards bevalt Everse beter, maar weet de voormalig speler van Feyenoord ook nog niet te overtuigen. "Kazim is nog sterker, maar zeker ook niet geweldig over de grond. Als het alleen om kracht ging, hadden ze ook Hulk Hogan kunnen halen."

Gerelateerd nieuws
22 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73591 leden - Op dit moment zijn 1027 mensen actief, waarvan 229 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved