Everse: 'Te Vrede komt tekort, hij is meer een speler voor ADO'

Everse: 'Te Vrede komt tekort, hij is meer een speler voor ADO'

Het probleem bij Feyenoord ligt in het maken van doelpunten, dat zal duidelijk zijn. De Rotterdammers scoorden in de eerste zes competitiewedstrijden van dit seizoen slechts vier keer en geen enkele club in het Nederlandse betaalde voetbal maakte minder doelpunten. Heracles Almelo staat ook op vier goals en deze ploeg is de hekkensluiter van de Eredivisie.

Fred Rutten heeft aangekondigd dat Lex Immers tegen Go Ahead Eagles waarschijnlijk weer gaat spelen: hij moet Feyenoord helpen met het maken van doelpunten. Colin Kazim-Richards lijkt in de punt van de aanval de voorkeur te krijgen boven Mitchell te Vrede en dat Jan Everse een goed idee. "Te Vrede is groot, niet al te technisch, wat traag, geen geweldige loper, statisch. Hij is geen type Graziano Pellè, zoals wel eens werd gezegd", zegt Everse tegen de NOS.

"Te Vrede is geen spits voor Feyenoord 1", meent de coach. "Te Vrede komt tekort, is meer een spits voor ADO Den Haag of FC Utrecht." Kazim-Richards bevalt Everse beter, maar weet de voormalig speler van Feyenoord ook nog niet te overtuigen. "Kazim is nog sterker, maar zeker ook niet geweldig over de grond. Als het alleen om kracht ging, hadden ze ook Hulk Hogan kunnen halen."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties