''Jullie kunnen blijven zeiken, maar het blijft mijn club''

''Jullie kunnen blijven zeiken, maar het blijft mijn club''

Vier nederlagen op een rij zijn de statistieken van Feyenoord over de afgelopen weken. Jan Boskamp kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. 'Vier keer, het is onvoorstelbaar', treurt hij in gesprek met Het PowNews. 'Ik word hier echt niet goed van.'

De oud-speler van de Rotterdammers zou het onverstandig vinden om trainer Fred Rutten eruit te gooien . ‘Nee, in het voetbal gebeurt dat wel. Als je drie, vier keer verliest, gaat iedereen lopen zeiken op de trainer. Maar als we nog een keer op ons flikker krijgen, gaat het ontploffen bij Feyenoord. Het is niet te hopen, maar het kan zomaar gebeuren.

Met ontploffen doelt Boskamp op de rellen voor het Maasgebouw in 2011. ‘Ik heb nog steeds de beelden van drie, vier jaar geleden in mijn hoofd, dat was niet leuk om te zien. Dat vergeet ik van mijn leven niet meer. Want jullie kunnen blijven zeiken, maar het blijft mijn club. Volgende week zitten we er weer’, aldus de Feyenoorder in hart en nieren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties