Rutten: 'Onze lieve Heer heeft ons vandaag niet gezien'

zondag 21 september 2014 16:57 17.783 keer bekeken 201 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor vanmiddag met 0-1 van aartsrivaal Ajax. De Rotterdammers kwamen vroeg in de wedstrijd op achterstand en kwamen, ondanks de vele kansen, niet tot scoren. Na afloop van de wedstrijd kregen de Rotterdammers wel applaus van Het Legioen voor het vertoonde spel. 'Dat zet iets’, zegt Fred Rutten tegenover RTV Rijnmond.

'Ik ben katholiek opgevoed’, zegt Rutten. 'Maar onze lieve Heer heeft ons vandaag niet gezien. Hij gunde het ons niet om de wedstrijd winnend af te sluiten.’ De trainer was ondanks het resultaat tevreden met het getoonde spel van zijn team. 'Vooraf had de pers er geen goed gevoel over. Ik had er vertrouwen in en ik wist wat de spelers konden. Ik heb een team gezien dat het spel goed uitvoerde, behalve de details’, zegt hij. 

De club uit Rotterdam staat momenteel op een grote achterstand op clubs die de ranglijst van de Eredivisie aanvoeren. 'Het is frusterend dat wij op deze manier verliezen. Als wij in de toekomst spelen met de intentie van vandaag, dan gaan de bal niet meer drie keer op de lat. Dat gaan ze er wel in’, besluit de trainer. 

Gerelateerd nieuws
201 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1719 mensen actief, waarvan 365 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved