''Van Geel heeft het nooit over Goossens of Singh''

''Van Geel heeft het nooit over Goossens of Singh''

Het aantrekken van Kenneth Vermeer is een keuze die in het topvoetbal thuishoort, maar de manier waarop voormalig eerste doelman Erwin Mulder aan de kant is geschoven verdient niet de schoonheidsprijs. Dat vindt VI-journalist Martijn Krabbendam.

'Als je wil doorgroeien dan begrijp ik de keuze voor Vermeer zeker. Hij heeft een uitstekende trap en geweldige reflexen. Je kunt met hem verder van de goal afspelen', aldus de Feyenoord-watcher in FC Rijnmond. 'Maar je moet wel netjes omgaan met Mulder.'

Krabbendam is hard voor technisch directeur Martin van Geel. 'Zijn vader overleed en Mulder stond een dag later gewoon onder de lat om Feyenoord te helpen. Hij verdient het niet om op televisie te moeten zien dat een directielid hem een mes in de rug steekt.'

Over andere spelers was Van Geel nog niet zo negatief. 'Hij heeft het nooit over Vormer, Goossens of Singh. Maar wel over iemand die nota bene al tien jaar bij de club zit...', besluit Krabbendam.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties