Manu: 'Wat is het toch mooi om voor deze club te spelen!'

Manu: 'Wat is het toch mooi om voor deze club te spelen!'

Fred Rutten heeft het busjestransport van De Kuip naar Varkenoord voor de dagelijkse trainingen afgeschaft. De trainer vindt het prima als de spelers de drie minuten te voet afleggen. Voor Kenneth Vermeer waren dat spannende eerste minuten.

Protesten waren er echter niet onderweg. De beveiligingsmedewerker die gisteren zeer dicht bij de doelman moest blijven heeft letterlijk één taak uitgevoerd. Het dragen van de voetbal- en handschoenen van Vermeer, zodat de keeper handtekeningen kon uitdelen en op de foto kon gaan.

Een speler die ook nog veel verzoekjes krijgt, is Elvis Manu. Hij geniet nog altijd van zijn heldenstatus door zijn bevrijdende treffer tegen Zorya Luhansk. 'Soms zit ik in de auto met een capuchon op en nog herkennen de supporters mij', lacht de vrolijke aanvaller in het Algemeen Dagblad. 'Wat is het toch mooi om voor deze club te spelen!'

Lees meer over
Kenneth Vermeer Elvis Manu Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties