Verhoek en Goossens mogen per direct vertrekken

Verhoek en Goossens mogen per direct vertrekken

Wesley Verhoek (27) en John Goossens (26) mogen per direct weg bij Feyenoord. Voor beide spelers geldt al langer dat de clubleiding voor hen weinig perspectief ziet op speelminuten in De Kuip. Maandag hebben de twee formeel te horen gekregen dat de Rotterdamse club meewerkt aan een vertrek met onmiddellijke ingang.

Volgens coach Fred Rutten zijn beide spelers 'op en top prof en lopen ze zeker niet in de weg bij Feyenoord', maar hij kan zich voorstellen dat Verhoek en Goossens zelf ook meer aan spelen toe willen komen. Dat is in Rotterdam-Zuid een moeilijk verhaal.

Feyenoord staat open voor zowel verhuur als verkoop van de spelers, die beiden nog een tot medio 2016 doorlopend contract hebben. De club zal zich soepel opstellen. Tot afgelopen maandag hadden zich evenwel nog geen clubs concreet gemeld voor de twee, die overkwamen van respectievelijk FC Twente en NEC.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties