Fotoverslag selectie vertrekt naar Kiev online

woensdag 20 augustus 2014 17:19 28.930 keer bekeken 296 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de reis naar Kiev teruggebracht tot een bliksembezoek. De Rotterdammers gaan morgen pas om drie uur 's middags de lucht in vanaf Rotterdam Airport en vliegen direct na het Europese duel van donderdagavond tegen Zorya Luhansk terug.

 De ploeg zal derhalve om een uur of drie in de nacht van donderdag op vrijdag terugkeren op Nederlandse bodem. Fred Rutten traint morgenochtend nog in Rotterdam, in plaats van morgenavond in het Valeri Lobanovski-stadion.

De leiding van de club heeft de beslissing om de reis drastisch in te korten genomen op basis van het gevoel, dat bij veel mensen in de spelersgroep en delegatie niet goed is.

Ploegen moeten officieel 24 uur voor de aftrap aanwezig zijn in het land, waar hun uitduel wordt gespeeld. Feyenoord is met het nieuwe reisschema ongeveer 36 uur onderweg, uit en thuis.  In verband met de vliegtijden vertrekt Feyenoord van Rotterdam en landt het bij de terugweg op Schiphol.

Klik hier om de foto's te bekijken

Gerelateerd nieuws
296 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 106 mensen actief, waarvan 64 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved