Van Hooijdonk: 'Te Vrede wordt gewoon een goeie'

Van Hooijdonk: 'Te Vrede wordt gewoon een goeie'

Pierre van Hooijdonk vindt de leegloop bij Feyenoord niet dramatisch. De oud-vrijetrappenspecialist denkt dat de club een groot deel van de vervangers al in huis heeft. Zelfs voor het vertrek van Graziano Pellè hoeven ze niet in alle haast een nieuwe spits te halen, meent hij tegenover Helden Online.

"Feyenoord hééft al een spits! Mitchell te Vrede wordt gewoon een goeie. Hoeveel kansen heeft hij gehad tegen Besiktas? Nul. Ja eentje, een strafschop. Die ging erin. Graziano Pellè had in die wedstrijd ook geen veldgoals gemaakt, er kwam te weinig aanvoer vanaf de flanken."

Na Aad de Mos is ook Van Hooijdonk lovend over Sven van Beek. "Als je het sec bekijkt dan zijn de vervangers al in huis. Van Beek heb ik vorig seizoen bij het tweede gehad. Die gaat heel snel Stefan de Vrij doen vergeten. Prima mandekker met een uitstekende pass. Rick Karsdorp wordt een heel goede rechtsback, die heeft zoveel power. Elvis Manu kan uitgroeien tot een prima buitenspeler.''

En dan heb je nog de jongens die vorig jaar ook al in de basis stonden. ''Terence Kongolo was al op het WK, dat is niet voor niets. Hij is sneller dan Bruno Martins Indi. Vergeet ook niet dat Jordy Clasie, Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena weer een jaar verder zijn in hun ontwikkeling'', besluit hij.

Lees meer over
Elvis Manu Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties