'Van Beek kan betere uitgave van De Vrij worden'

maandag 4 augustus 2014 09:11 37.710 keer bekeken 388 reacties Pro Shots Bron: Clubwatcher.nl

Aad de Mos is niet zo'n fan van de duelkracht van de eredivisie. Tegenover de NOS vertelt hij dat dat een stuk beter kan bij de Nederlandse clubs en verwijst daarbij naar het duel tussen Feyenoord en Besiktas. De Rotterdammers voetbalde leuk, maar de Turken waren ze fysiek de baas. Maar... Er zijn altijd uitzonderingen.

"Toch staan er altijd weer jongens op die het tegendeel bewijzen", stelt De Mos. "Sven van Beek stak er bij Feyenoord tegen Besiktas met kop en schouders bovenuit. Een nieuwe groeibriljant, kan een betere uitgave van Stefan de Vrij en Ron Vlaar worden. Ik had weinig tijd nodig om dat te zien. Ballen over veertig meter op de stropdas, niet één keer, maar vijf keer gezien. Heel positief. Eigenlijk gedwongen door omstandigheden, financieel wanbeleid, krijgt de jeugd de afgelopen jaren een kans."

Van Beek is de natuurlijke opvolger van Stefan de Vrij bij Feyenoord. Vorig seizoen mocht hij al ruiken aan het grote werk en was Ronald Koeman al lovend over hem. ''Samen met Kongolo kan Feyenoord met hem tien jaar vooruit'', zo zei hij toen. Van Beek maakte als een van de weinige indruk in het Champions League-treffen met Besiktas.

Gerelateerd nieuws
388 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66106 leden - Op dit moment zijn 977 mensen actief, waarvan 251 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved