'Feyenoord wil 19-jarige spits Villalba van San Lorenzo'

'Feyenoord wil 19-jarige spits Villalba van San Lorenzo'

GERUCHTEN TOPIC | Feyenoord doet het goed in de Nederlandse competitie, dat is aan alles te merken. Ook aan de geruchten die momenteel circuleren in buitenlandse media. We zullen in de toekomst via dit nieuwsbericht een kleine update geven wat er speelt rondom de Feyenoord-spelers.

25-07-2014 | 'Feyenoord wil 19-jarig Argentijns talent Villalba'
Feyenoord is in gesprek met San Lorenzo over een mogelijke transfer van Héctor Daniel Villalba. De 19-jarige Argentijnse spits zou een transferclausule van 3,5 miljoen dollar in zijn contract, dat nog één jaar doorloopt, hebben staan. (Argentijnse media)

23-07-2014 | 'El Hamdaoui gelinkt aan Feyenoord'
In Italië wordt de naam van Mounir El Hamdaoui in verband gebracht met Feyenoord. Of er daadwerkelijk interesse vanuit De Kuip zou zijn is niet bekend. In Rotterdam zijn ze namelijk op zoek naar een spits dus de naam van Feyenoord wordt dan al snel genoemd. Vorige zomer werd El Hamdaoui ook al gekoppeld aan de Stadionclub. Martin van Geel noemde zijn komst toen volstrekt onhaalbaar en dus onzin. (Calciomercato)

22-07-2014 | 'Internazionale wil Terence Kongolo wegkapen bij Feyenoord'
Internazionale zoekt nog een talentvolle verdediger en Walter Mazzari heeft het oog (mede) laten vallen op Kongolo, volgens Corriere dello Sport. Die heeft pas 23 wedstrijden in de Eredivisie gespeeld, maar Mazzarri wil de internationale concurrentie voor zijn en een bod bij Feyenoord neerleggen. Eerder meldde Voetbal International overigens dat de kans dat Kongolo gaat bijtekenen zo goed als honderd procent is. (Corriere dello Sport)

22-07-2014 | 'Koeman wil toch winkelen bij Feyenoord bij vertrek Lovren'
Ondanks dat Ronald Koeman eerder aangaf dat hij uitgekocht was bij Feyenoord, gaat de trainer van Southampton wellicht toch opnieuw aankloppen bij de Rotterdammers. Volgens The Mirror wil de oefenmeester zich namelijk versterken met Stefan de Vrij, , die ook in de belangstelling staat van Manchester United, bij een vertrek van Dejan Lovren. (The Mirror/Soccernews.nl)

21-07-2014 | 'Kans op transfer De Vrij naar Engeland steeds groter'
Stefan de Vrij was al ver op weg naar Lazio Roma, maar de oversteek naar Engeland lijkt reëler. Engelse media berichtten vanmorgen namelijk dat Manchester United 12,5 miljoen euro wil betalen en ook Liverpool interesse heeft. The Mirror wist zaterdag te melden dat De Vrij zelf de voorkeur geeft aan United in plaats van Lazio. De Feyenoorder heeft in Rotterdam nog een contract voor een jaar. (AD.nl)

20-07-2014 | 'De Vrij wil naar United en houdt Lazio aan het lijntje'
Stefan de Vrij blijft de headlines vullen in het internationale geruchtencircuit. Volgens het tabloid Sunday Mirror houdt Stefan de Vrij Lazio Roma aan het lijntje in afwachting van de mogelijke interesse van Manchester United. De verdediger zou dusdanige signalen hebben gekregen dat hij de ontwikkelingen in Manchester nog even wil afwachten. Bij de club van Van Gaal zou De Vrij tweede kandidaat zijn achter Hummels van Borussia Dortmund. (Sunday Mirror/Netwerk.to)

19-07-2014 | 'Feyenoord krijgt zware concurrentie om Franse spits'
Feyenoord krijgt een geduchte concurrent in de race om de handtekening van de Franse Andy Delort. De club uit Rotterdam zou de Franse spits willen vastleggen, als opvolger van Graziano Pelle. Atletico Madrid heeft Delort ook op de korrel. De Spaanse landskampioen zou zelfs al dicht bij een akkoord zijn met Tours. De Spanjaarden willen de aanvaller deze week al presenteren. (France Football)

Lees meer over
Villalba
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties