Stefan de Vrij sluit vrijdag weer aan bij Feyenoord

Stefan de Vrij sluit vrijdag weer aan bij Feyenoord

Aanvoerder Jordy Clasie en Terence Kongolo melden zich vandaag weer op de club. De WK-gangers nemen genoegen met een kortere vakantie doordat Feyenoord volgende week al speelt tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League. Stefan de Vrij sluit vrijdag aan bij de selectie.

Mogelijk krijgen Kongolo en Clasie vanavond al speeltijd in de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad, ervan uitgaande dat deze gewoon doorgaat op de dag van nationale rouw. 'Ik kijk ze even diep in de ogen en zie dan gauw genoeg of ze daar al klaar voor zijn', zei trainer Fred Rutten daar al eerder over.

De Vrij speelde alle wedstrijden op het WK en krijgt daardoor twee extra vrije dagen. Momenteel lijkt de verdediger 'gewoon' mee te kunnen doen tegen Besiktas. Verwacht wordt dat de international deze zomer nog verkocht zal worden, maar de afgelopen weken heeft Lazio zich niet meer gemeld en ook Mancheste United heeft nog geen bod gedaan. 'Het is nog altijd stil', bevestigt td Martin van Geel.

Lees meer over
Kongolo Clasie Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties