Van Geel hoopt snel de transfer af te ronden van Bas Dost

Van Geel hoopt snel de transfer af te ronden van Bas Dost

Martin van Geel hoopte snel de transfer af te ronden van Bas Dost, die de opvolger moet worden van Graziano Pellè, maar de onderhandelingen met zijn club VfL Wolfsburg verlopen moeizaam.

De Duitsers wilden in eerste instantie niet eens aan tafel met Feyenoord, maar lijken nu toch bereid te praten. Feyenoord wil Dost huren met een optie tot koop. Als de club daarover al een akkoord bereikt, vormt het salaris van Dost het volgende obstakel. De spits verdient in Duitsland een miljoenensalaris en zal in Rotterdam flink wat moeten inleveren.

Niettemin wordt het feit dat Wolfsburg wil praten als een positief signaal gezien. Feyenoord is hard op zoek naar een spits, nu de club Graziano Pellè voor acht miljoen euro verkocht aan het Southampton van ex-trainer Ronald Koeman. De verwachting is dat Feyenoord na Pellè, Bruno Martins Indi (FC Porto, 7,7 miljoen) en Daryl Janmaat (Newcastle United, 6 miljoen) ook snel Stefan de Vrij kwijtraakt. De verdediger speelde een uitstekend WK in Brazilië en staat in de belangstelling van een groot aantal clubs.

Als vervanger haalde Martin van Geel Khalid Boulahrouz. De ex-international was transfervrij na een dienstverband bij het Deense Brøndby, waar hij afgelopen jaar veertien wedstrijden speelde. Boulahrouz kwam de laatste vier seizoenen bij VfB Stuttgart, Sporting Lissabon en Brondby tot 61 competitiewedstrijden.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties