'Stefan de Vrij nummer één target Manchester United'

'Stefan de Vrij nummer één target Manchester United'

Het Nederlands elftal heeft gisteren de derde plek op het WK in Brazilië behaald. De selectie die grotendeels uit eredivisiespelers bestaat, zet daarmee een unieke prestatie neer. Buitenlandse (top)clubs zullen ongetwijfeld hun vizier richten op enkele pareltjes bij Oranje.

Eén daarvan is bijvoorbeeld Feyenoorder Stefan de Vrij. Samen met collega en vriend Ron Vlaar behoorde hij tot de absolute uitblinkers op dit prestigieuze toernooi. Het Manchester United van coach Louis van Gaal en aanvaller Robin van Persie wordt genoemd als mogelijke nieuwe broodheer.

Als Van Persie wordt gevraagd of hij komend seizoen spelers terugziet, lijkt hij iets te verraden. ‘Weet ik niet. Dat moet je aan de bondscoach vragen.’ Dat kwam er niet geheel soepel uit op de NOS, vond ook presentator Jack van Gelder. ‘Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik soms wat meer weet dan jij of anderen, maar het is niet aan mij om daarover te praten’, besloot de topschutter dan ook.

Volgens Sunday Mirror Sport is De Vrij in ieder geval de nummer één target van The Red Devils. Van Gaal wil de verdediging van de Engelse topclub graag versterken. Hij wilde in eerste instantie vol gaan voor Mats Hummels, maar de Duitser blijft bij Borussia Dortmund. Nu zouden alle pijlen dus zijn gericht op De Vrij.

[poll=151]

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties