'Stefan de Vrij rond met Manchester United'

'Stefan de Vrij rond met Manchester United'

Een uittocht dreigt bij Feyenoord. Bruno Martins Indi vertrekt naar FC Porto, een transfer van Graziano Pellè naar Southampton is slechts een kwestie van tijd én nu lijkt ook Stefan de Vrij een nieuwe werkgever gevonden te hebben. De verdediger van Feyenoord zou rond zijn met Manchester United, meldt Corriere dello Sport.

In Engeland wordt al langere tijd gespeculeerd over een akkoord van de Oranje-international met de club van huidig bondscoach Louis van Gaal. Die berichten hebben nu ook Italië bereikt. In het Zuid-Europese land zijn ze ervan overtuigd: Lazio kan inpakken, De Vrij gaat naar United.

Volgens het eerder genoemde medium zal de topclub uit Engeland een bedrag van tussen de zeven en tien miljoen euro op tafel leggen, een transfersom die te gortig was voor Lazio Roma. Daarmee zou zich een ware exodus bij Feyenoord voltrekken. Ook Daryl Janmaat wordt nog gelinkt aan diverse buitenlandse topclubs, maar dat blijven voorlopig nog vage geluiden.

Het is in ieder geval duidelijk dat technisch directeur Martin van Geel aan de bak kan. Hij zal moeten beslissen hoe hij het vertrek van de sterkhouders gaat opvangen. Gaat hij een deel van de transfersommen herinvesteren voor aankopen of 'gokt' hij op bepaalde posities voor de jeugd.

Lees meer over
Stefan de Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties