'Janmaat verliest basisplaats aan Verhaegh'

'Janmaat verliest basisplaats aan Verhaegh'

Bondscoach Louis van Gaal lijkt één zeer opvallende wijziging door te voeren in zijn basiself. Daryl Janmaat moet op basis van de besloten training zijn plekje aan de rechterkant van de verdediging afstaan aan Paul Verhaegh. Dat bericht De Telegraaf vandaag.

Janmaat was tot nu toe een vaste kracht onder Van Gaal. Hoewel de verdediger zijn kenmerkende rushes nog niet heeft kunnen laten zien, zakt de verdediger van Feyenoord nu ook weer niet door de ondergrens heen. De trainer lijkt het echter dus met Verhaegh te willen proberen in de achtste finale tegen Mexico.

Dat zou direct betekenen dat er slechts één Feyenoorder aan de aftrap zal staan. Bruno Martins Indi, die eerdaags naar FC Porto vertrekt, is nog niet volledig hersteld van zijn hersenschudding en wordt vervangen door Dirk Kuyt. Alleen Stefan de Vrij vertegenwoordigd Feyenoord dus aan de aftrap.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Verhaegh, Vlaar, De Vrij, Blind, Kuyt; Wijnaldum, Sneijder, De Jong; Robben en Van Persie.

Lees meer over
Stefan de Vrij Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties