Verkoop Veldwijk levert ook Feyenoord geld op

Verkoop Veldwijk levert ook Feyenoord geld op

Lars Veldwijk (22) maakt de overstap van Excelsior naar Nottingham Forest. Dit bevestigt coach Marinus Dijkhuizen van de Kralingers tegenover Voetbal International.

'De onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium', laat Dijkhuizen weten. De spits, vorig seizoen dertig maal trefzeker voor de Rotterdamse club, tekent in Engeland een contract voor vier seizoenen.

Over de hoogte van de transfersom doet Excelsior geen uitspraken, maar Dijkhuizen verwijst de 2,5 miljoen euro die in de Engelse media genoemd wordt naar het rijk der fabelen. 'Was dat bedrag maar waar. Het is veel minder', aldus de trainer van promovendus Excelsior.

'En het is ook niet zo dat het vertrek van Lars ons enorme mogelijkheden biedt. Het grootste gedeelte van de transfersom gaat naar de forse schuld die Excelsior heeft, een klein gedeelte naar het spelersfonds en nog een deel naar Feyenoord. We kunnen het salaris dat vrijkomt gaan besteden voor een vervanger. Plus nog een beetje extra.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties