Beerens belt Feyenoord af na akkoord in Berlijn

Beerens belt Feyenoord af na akkoord in Berlijn

De transfer van Roy Beerens naar Hertha BSC staat op het punt afgerond te worden. Dat is de stellige overtuiging van het Duitse Bild. De aanvaller heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de club.

Beerens tekent volgens het Duitse medium een contract voor drie of vier jaar in Berlijn. De 26-jarige aanvaller wordt daarmee de vijfde zomerversterking van Nederlandse trainer Jos Luhukay. Eerder verzekerde Hertha zich al van Jens Hegeler (Bayer Leverkusen), Valentin Stocker (FC Basel), Marvin Plattenhardt (1. FC Nürnberg) en Genki Haraguchi (Urawa).

Tijdens een bezoek aan Berlijn bereikte Beerens een akkoord met de club. De tweevoudig international van Nederland belde daarop Feyenoord af. Ook de Rotterdammers zouden in de markt zijn geweest voor Beerens. Doordat AZ op het punt staat een vervanger voor Beerens aan te trekken, Roda JC Kerkrade-aanvaller Guus Hupperts is op weg naar Alkmaar, staat niets de transfer van Beerens in de weg.

Lees meer over
Beerens
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties