Hardeveld wijst aanbod Feyenoord af en vertrekt

vrijdag 23 mei 2014 09:04 21.885 keer bekeken 41 reacties Pro Shots Bron: FCUtrecht.nl

Jeff Hardeveld (19) is met ingang van het nieuwe seizoen speler van FC Utrecht. De linksbenige centrale verdediger tekent een tweejarig contract bij FC Utrecht, met een optie voor nog één seizoen, en gaat spelen in Jong FC Utrecht. Hardeveld komt over van Feyenoord, waar hij twee keer bij het eerste elftal op de bank zat. Tot een debuut in het betaalde voetbal kwam het nog niet voor de jeugdinternational.

De komst van Hardeveld doet Hoofd Opleidingen en Technisch Manager Henny Lee goed: “Jeff is een talentvolle, voetballende verdediger die de keuze had uit diverse clubs en de mogelijkheid had om bij Feyenoord een nieuw contract te tekenen. Hij kiest echter bewust voor FC Utrecht en de plannen die wij met hem hebben. Wij zien in hem veel potentie.” Dan, over zijn kwaliteiten. “Jeff is een voetballende verdediger. Opbouwend en verdedigend sterk. Hij beschikt daarnaast over een goede traptechniek. Zijn manier van voetballen past goed bij de spelintenties die wij bij FC Utrecht hebben.”

De jonge verdediger, die interlands speelde voor zowel Nederland onder 18 als onder 19 jaar, is blij zijn handtekening te mogen zetten onder een contract bij FC Utrecht. “FC Utrecht gaf mij direct een goed gevoel”, zegt Hardeveld. “De cultuur die bij FC Utrecht heerst, is mij bekend. Die is vergelijkbaar met de cultuur bij Feyenoord. Warmte, het voelde direct goed. Dus, ik hoefde niet lang na te denken om bij FC Utrecht te tekenen.”

Gerelateerd nieuws
41 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73943 leden - Op dit moment zijn 938 mensen actief, waarvan 280 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved