Manu blij met reactie Legioen na wissel: 'Kippenvel'

Manu blij met reactie Legioen na wissel: 'Kippenvel'

De terugkeer van Elvis Manu in De Kuip had iedereen inclusief de aanvaller zelf anders voorgesteld. Cambuur-trainer Henk de Jong besloot de Feyenoord-huurling al in de eerste helft naar de kant te halen omdat het voetbal van Manu 'nergens op leek'. Uiteindelijk is de buitenspeler echter toch niet zo somber over zijn vroege wissel.

'Het was echt een kippenvelmoment, al die mensen die zo enthousiast klapten toen ik naar de kleedkamer liep. Terwijl ik in eerste instantie niet blij was dat ik was gewisseld, want ik wilde spelen. Maar zonder die wissel had ik dat schitterende moment niet meegemaakt', zegt Manu in het Algemeen Dagblad.

De supporters in Rotterdam lijken een terugkeer van Manu dan ook te zien zitten. 'Dat motiveert mij nog meer om te gaan knallen in de Kuip. Op 25 juni keer ik terug, bij de eerste training van Fred Rutten. Het halve seizoen bij Cambuur deed mij goed, maar doorbreken bij Feyenoord is en blijft mijn doel.'

Lees meer over
Elvis Manu Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties