'Rutten wil Beerens, Schaken praat met clubs uit Dubai'

'Rutten wil Beerens, Schaken praat met clubs uit Dubai'

De kans is groot dat Ruben Schaken zijn laatste thuiswedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Roy Beerens geldt als een interessante optie.

Schaken staat in de belangstelling van verschillende clubs uit Dubai. De aanvaller heeft in De Kuip nog een contract voor een jaar, maar Feyenoord zou bij eventuele onderhandelingen niet al te moeilijk willen doen. De club gunt hem een transfer en creëert daarmee meteen ruimte in het salarisbudget omdat de rechterspits tot de beter betaalde spelers hoort.

Mocht Schaken inderdaad vertrekken, zal Feyenoord op zoek gaan naar een rechtsbuiten, omdat de club dan met Wesley Verhoek nog maar een speler heeft voor die positie. Roy Beerens (AZ) geldt als een interessante optie. De club heeft namens de nieuwe trainer Fred Rutten zijn interesse al kenbaar gemaakt.

Beerens zelf staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar Feyenoord. De aanvaller heeft bij AZ nog een contract voor een jaar. Feyenoord krijgt in de strijd om de rechterspits concurrentie van een aantal buitenlandse clubs.

[poll=134]

Lees meer over
Wesley Verhoek Beerens schaken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties