Manu over tegenstander Janmaat: 'Beste van Nederland'

zondag 27 april 2014 08:23 16.210 keer bekeken 46 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Elvis Manu keert vandaag terug in het stadion waar hij met ingang van komend seizoen hoopt te schitteren. De aanvaller, eigendom van Feyenoord, is sinds januari actief voor SC Cambuur en vandaag staan beide clubs in De Kuip tegenover elkaar. Een speciaal duel voor Manu.

Manu krijgt in De Kuip te maken met Daryl Janmaat. “Dat is niet de leukste tegenstander om tegen te spelen”, erkent de aanvaller met een knipoog in De Telegraaf. “Hij speelt veel op de helft van de tegenstander.” Dat ziet Manu als een uitdaging. “Het hoort erbij om je voor elkaar op te offeren. Hij is een van de beste rechtsbacks van Nederland, zo niet de beste.”

“Het is mooi om me met hem te kunnen meten. Een goede test voor mij.” Bij Feyenoord pleitte men deze week ervoor om verhuurde spelers niet langer tegen hun eigenlijke werkgever uit te laten uitkomen, zoals in andere landen het geval is. “Als wij met 0-1 winnen en ik scoor, dan hebben ze het toch echt zelf gedaan”, reageert Manu in het dagblad.

Gerelateerd nieuws
46 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 120 mensen actief, waarvan 61 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved