Beugelsdijk zou Pellè missen bij vertrek uit De Kuip

Beugelsdijk zou Pellè missen bij vertrek uit De Kuip

Dit seizoen kan zomaar het laatste jaar van spits Graziano Pellè in het shirt van Feyenoord zijn. Uit onverwachte hoek klinkt teleurstelling. ADO-verdediger Tom Beugelsdijk zou namelijk ook volgend jaar graag de duels met de Italiaanse aanvalsleider aangaan.

'Man, wat hebben we hem vorig jaar te grazen genomen. Die pot in De Kuip, Feyenoord won met 3-2, maar het was een geweldig gevecht', vertelt Beugelsdijk in Voetbal International. 'Het begon al bij het handjes schudden vooraf. Ik wist dat hij zo ijdel is, dus gaf hem met rechts een hand en aaide hem met links over zijn bolletje. Dwars door zijn haartjes met gel heen. Het zat door elkaar, hij wist niet wat hij meemaakte.'

Op dergelijke streken zat de doelpuntenmachine uiteraard niet te wachten. 'Ik kreeg allerlei Italiaanse scheldwoorden achter me aan geslingerd, maar ik verstond hem toch niet', vervolgt hij. 'Tijdens de wedstrijd deden Vito en ik het nog een paar keer. En hij meer schelden op ons. Na afloop zag hij eruit alsof er vier vrachtwagens over hem heen waren gereden. Maar het waren gewoon twee Haagse verdedigers, die hem even flink hadden aangepakt.'

Hoewel het de bedoeling was om Pellè volledig uit zijn spel te halen moest Beugelsdijk uiteindelijk voortijdig het veld verlaten. 'Bam, rode kaart en ik droop af. De hele Kuip, vijftigduizend man, zwaaide naar me en schold me verrot. Man, daar kon ik gewoon van genieten. Gek? Ze waren tegen me, maar het gaf me toch een kick', besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties