Fraser: 'Anders gaan wij Van Hanegem wel vragen'

Fraser: 'Anders gaan wij Van Hanegem wel vragen'

Henk Fraser is benieuwd wat er uit de gesprekken tussen Feyenoord en Willem van Hanegem voortvloeit. De Rotterdamse club en de Kromme hebben onlangs met elkaar gesproken over een eventuele samenwerking, maar daaruit is nog niets officieels naar voren gekomen. Fräser denkt dat de oud-voetballer absoluut zijn waarde heeft en als Feyenoord niets met hem doet, wil hij het zelf wel.

Dat zei de trainer van ADO Den Haag vrijdag tegen RTV Rijnmond. Fraser werd na het vertrek van Maurice Steijn benoemd tot interim-trainer in het Kyocera Stadion en is sindsdien ongeslagen gebleven met ADO. Van 1990 tot 1999 kwam hij als speler uit voor Feyenoord en in die periode werkte hij drie seizoenen samen met Van Hanegem, die trainer was in Rotterdam-Zuid.

Fraser zegt zich niet voor te kunnen stellen dat Van Hanegem en Feyenoord niet samen tot een coöperatie zullen komen. "Maar als Feyenoord het niet doet, gaan wij met ADO wel toeslaan. Dan gaan wij Willem wel vragen. Absoluut, als adviseur. Ik ben een beginnend trainer en ik denk ook nog steeds dat de spelers op kijken tegen dit soort mensen", geeft Fraser aan. Zondag treedt zijn team aan tegen Ajax. Als ADO niet verliest, is het tien wedstrijden achtereen ongeslagen: dat zou een clubrecord zijn.

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties