Prijsvraag | Win het jaarboek: 'Hallo, daar zijn we weer!'

Prijsvraag | Win het jaarboek: 'Hallo, daar zijn we weer!'

Het seizoen nadert zijn einde en daarmee wordt ook afscheid genomen van trainer Ronald Koeman. De oefenmeester haalde Feyenoord uit een diep dal en gaf de supporters in Rotterdam hun hoop terug. Het drie jaar durende verblijf is dan ook een mooie periode om op terug te blikken en hoe kun je dat beter doen dan door de ogen van het Legioen? De twaalfde man die er elke wedstrijd, in welk land en op welk tijdstip dan ook aanwezig is om Feyenoord te steunen.

De mannen van FRFC1908.nl hebben de afgelopen twee seizoenen, parallel aan de trainersloopbaan van Koeman in De Kuip, een jaarboek laten verschijnen. Ook over het nog lopende seizoen zal in de zomer een uitgave verschijnen. Om je alvast warm te maken voor die uitgave en om op gepaste wijze terug te kijken op een periode waarin Feyenoord zich weer in de top-3 nestelde mag FR12.nl vijf jaarboeken van het seizoen ‘12/’13 verloten.

Prachtige luchtige supportersverhalen worden in het boek gedeeld. Van een legendarische trip naar het verre Kiev tot de binnenlandse en net zo vermakelijke awaydays. Meer dan 330 pagina's met verhalen, anekdotes, verslagen en van de 600+ foto's veel nooit eerder gepubliceerd fotomateriaal. Recht uit het hart, voor supporters, door supporters. Het gehele seizoen komt voorbij, niets blijft onbesproken of onbelicht.

WINNAARS BEKEND
Sebastiaan van der Steeg
Hans Vaneman
Davey Hoogendoorn
Peter van der Beek
Jos

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties