'Naam Meulensteen siert schaduwlijst Van Geel'

'Naam Meulensteen siert schaduwlijst Van Geel'

Het vertrek van Ronald Koeman aan het eind van dit seizoen bij Feyenoord is nu al merkbaar in het geruchtencircuit. De Nederlandse ochtendbladen kwamen voorlopig niet verder dan de namen van Louis van Gaal en Co Adriaanse, maar in Engeland menen ze dat de Rotterdammers mogelijk bij Fulham gaan aankloppen.

René Meulensteen, jarenlang de rechterhand van Sir Alex Fergusen bij Manchester United, zou op het schaduwlijstje van technisch directeur Martin van Geel staan. De huidige hoofdtrainer van Fulham heeft het niet makkelijk in Graven Cottage en zijn aflopende contract zal dan ook niet verlengd worden.

Als eindverantwoordelijke heeft Meulensteen echter niet veel ervaring en ook in de eredivisie heeft de coach nog niet aan het hoofd van een club gestaan. Het valt dan ook te betwijfelen of Meulensteen voldoet aan de criteria die Van Geel aan de opvolger van Koeman stelt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties