Feyenoord: 'Reis niet af naar de hoofdstad'

maandag 20 januari 2014 17:30 29.531 keer bekeken 569 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord aast in de Klassieker tegen Ajax van aanstaande woensdag 22 januari niet alleen op sportief bekersucces, maar hoopt bovendien op een rustig en ordelijk verloop van de wedstrijd in Amsterdam. Om die reden roept de club haar supporters, al dan niet in het bezit van een geldige wedstrijdkaart, op om niet af te reizen naar de hoofdstad.

Een rustig en ordelijk verloop van het bekerduel lijkt cruciaal om na dit seizoen weer kans te maken op de aanwezigheid van uitsupporters bij ontmoetingen tussen Ajax en Feyenoord. Op dit moment is de zogenoemde ‘vijfjarenregeling’ van kracht, die inhoudt dat supporters van de bezoekende club niet welkom zijn bij een Klassieker.

De Amsterdamse politie heeft laten weten alles in het werk te zullen stellen om te zorgen dat Feyenoord-supporters woensdagavond de wedstrijd niet bijwonen. Een woordvoerder geeft aan dat dan ook hooguit een enkele Rotterdamse supporter de Arena toch zal inkomen. En dat het daarmee dus weinig zin heeft als Feyenoord-supporter toch af te reizen naar Amsterdam.

Gerelateerd nieuws
569 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 211 mensen actief, waarvan 84 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved