Boskamp doet geen scoutingswerk meer voor Feyenoord

Boskamp doet geen scoutingswerk meer voor Feyenoord

Jan Boskamp doet geen scoutingswerk meer voor Feyenoord. De oud-voetballer van de Rotterdammers is woonachtig in België en pakt zijn wedstrijdjes ieder weekend mee. Daar speurt hij naar talentvolle spelers, maar dat doet hij tegenwoordig alleen nog maar voor zijn eigen plezier.

'Ik heb tegen Feyenoord gezegd dat ik voor hen wil scouten in België. De opdracht was: geen spelers die onder contract liggen, want die kosten geld. Alléén maar scouten naar spelers die op het einde van het jaar vrij zouden zijn. Nou ja, dan kan je niet veel scouten', legt Boskamp zijn beslissing uit in het blad Menzo.

De populaire tafelgast van Voetbal International bleek bovendien niet de enige persoon te zijn die voor Feyenoord naar jong spelersmateriaal in België zocht. 'Dan ga je een keer voor de lol naar Geel kijken en dan zie je daar ineens drie scouts van Feyenoord zitten. Toen heb ik gezegd: dat doe ik niet meer.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties