Cissé gepresenteerd: 'We waren al jaren geïnteresseerd'

Cissé gepresenteerd: 'We waren al jaren geïnteresseerd'

Sekou Cissé is dinsdag voorgesteld als aanwinst van Racing Genk. De 28-jarige aanvaller heeft lastige jaren achter de rug, waarin hij vaker geblesseerd was dan in het veld stond namens Feyenoord. Mario Been, die hem in de zomer van 2009 ophaalde bij Roda JC, gelooft nog steeds in hem en liet Cissé een contract tekenen tot de zomer. Daarna heeft men de optie hem er nog een jaar bij te houden.

Cissé is dankbaar voor het vertrouwen van de trainer en spreekt dat ook hardop uit. De Ivoriaan heeft nog iets goed te maken in de voetballerij en wil dat graag gaan laten zien in het shirt van de Belgen. “Ik zal alles in het werk stellen om het vertrouwen van de club niet te beschamen. Ik wil mijn loopbaan opnieuw een boost geven”, zegt Cissé hoopvol in gesprek met De Standaard.

Namens Genk reageert sportief directeur Gunther Jacob enthousiast op het vastleggen van Cissé, die voor Roda JC en Feyenoord 192 competitieduels speelde en 39 keer scoorde. “Hij maakte meteen een goede indruk op het oefenkamp en lag goed in de groep. We waren al jaren geïnteresseerd in hem, maar nu was er ook de opportuniteit om hem aan te werven”, zegt Jacob, die toevoegt dat de club gaat proberen Cissé zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties