Cissé gepresenteerd: 'We waren al jaren geïnteresseerd'

dinsdag 14 januari 2014 14:33 21.492 keer bekeken 49 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Sekou Cissé is dinsdag voorgesteld als aanwinst van Racing Genk. De 28-jarige aanvaller heeft lastige jaren achter de rug, waarin hij vaker geblesseerd was dan in het veld stond namens Feyenoord. Mario Been, die hem in de zomer van 2009 ophaalde bij Roda JC, gelooft nog steeds in hem en liet Cissé een contract tekenen tot de zomer. Daarna heeft men de optie hem er nog een jaar bij te houden.

Cissé is dankbaar voor het vertrouwen van de trainer en spreekt dat ook hardop uit. De Ivoriaan heeft nog iets goed te maken in de voetballerij en wil dat graag gaan laten zien in het shirt van de Belgen. “Ik zal alles in het werk stellen om het vertrouwen van de club niet te beschamen. Ik wil mijn loopbaan opnieuw een boost geven”, zegt Cissé hoopvol in gesprek met De Standaard.

Namens Genk reageert sportief directeur Gunther Jacob enthousiast op het vastleggen van Cissé, die voor Roda JC en Feyenoord 192 competitieduels speelde en 39 keer scoorde. “Hij maakte meteen een goede indruk op het oefenkamp en lag goed in de groep. We waren al jaren geïnteresseerd in hem, maar nu was er ook de opportuniteit om hem aan te werven”, zegt Jacob, die toevoegt dat de club gaat proberen Cissé zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.

Gerelateerd nieuws
49 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75091 leden - Op dit moment zijn 824 mensen actief, waarvan 248 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved