'Titels gewonnen, maar bij Feyenoord is het veel leuker'

zaterdag 11 januari 2014 12:54 23.189 keer bekeken 51 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Ronald Koeman werkt al tweeënhalf jaar bij Feyenoord en probeert de club andermaal zo hoog mogelijk te laten eindigen in de Eredivisie. De vijftigjarige trainer moet werken met bescheiden middelen: de mogelijkheden zijn beperkt doordat Feyenoord financieel niet heel sterk is. Toch geniet Koeman ervan te werken met jonge talenten, zegt hij in een interview met De Telegraaf.

Koeman stuurde Feyenoord in de voorgaande seizoenen naar plaats twee en drie. Hij hoopt dit seizoen op meer succes met de volksclub, maar het resultaat staat voor hem niet voorop. “Ik ga je iets vertellen. Bij PSV en Ajax heb ik titels veroverd. Hier, bij Feyenoord zijn de financiële mogelijkheden vele malen minder en moet ik vanaf het begin met jeugd werken. En toch is dit voor mij leuker dan de periodes waarin prijzen zijn gewonnen”, zegt Koeman zaterdag.

''Waarom? Door hoe de club Feyenoord is, door De Kuip en door ons publiek”, aldus de trainer. Na het EK 2012 liet hij toenadering van de KNVB aan zich voorbijgaan, in de hoop dat de bond bij hem zou terugkomen voor de functie van bondscoach. In Zeist is men echter gegaan voor Guus Hiddink en de kans is aanwezig dat na het EK 2016 Danny Blind het stokje overneemt.

Gerelateerd nieuws
51 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70094 leden - Op dit moment zijn 544 mensen actief, waarvan 207 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved