Cissé: 'Ik wil bij Genk tekenen en werken met Been'

Cissé: 'Ik wil bij Genk tekenen en werken met Been'

Volgens sportief directeur Gunter Jacob heeft Racing Genk geen versterking nodig, maar de kans dat tester Sekou Cissé eind deze week tekent, is toch groot. De Ivoriaanse flankaanvaller (28) wil zelf heel graag.

Hij laat een goeie indruk op de Genkse oefenstage, Sekou Cissé. Het valt op dat hij zich als een vis in het water voelt. Cissé heeft zijn glimlach teruggevonden. Bij Feyenoord, waar hij zijn contract vorige week verbrak, was hij het voetbalplezier allang kwijt na blessureleed.

Intussen is Cissé al een tijdje blessurevrij. Hij mist matchritme, maar oogt topfit. ‘Doordat ik tijdens de vakantie met Kalou in Afrika aan mijn conditie gewerkt heb. Goed dat ik dat gedaan heb. Zo wordt het makkelijker om de directie van Genk te overtuigen. Want voor alle duidelijkheid: ik hoop dat ik hier een contract kan tekenen. Mijn manager vertelde me dat er ook interesse is van NEC, Cambuur en Franse en Duitse clubs, maar mijn voorkeur gaat uit naar Genk.’

Dat is de factor-Been. ‘Ik wil opnieuw met een trainer werken die in me gelooft. Twee weken geleden belde Mario me tijdens de vakantie op om te vragen of ik kon komen testen. Zo komt het dat ik nu hier zit. Ik zou bij Genk graag revanche willen nemen op iedereen die de voorbije jaren kritiek had. En misschien kan ik straks dan alsnog een WK meemaken.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties