Verwijten gaan over en weer tussen PvdA en Leefbaar

Verwijten gaan over en weer tussen PvdA en Leefbaar

Dat er vooralsnog nog geen nieuw stadion voor Feyenoord komt, zit burgemeester Ahmed Aboutaleb niet lekker. De ambtsdrager van Rotterdam wordt als één van de hoofdpersonen weggezet waarom het masterplan HNS sneuvelde. Leefbaar geeft Aboutaleb in het Rotterdams Dagblad vandaag nog een schop na.

'Aboutaleb heeft het spel heel dom gespeeld', reageert fractievoorzitter Ronald Schneider op een eerder verschenen reconstructie van het Algemeen Dagblad. 'In plaats van een gesprek met alle fracties aan te gaan over nut en noodzaak van een nieuw stadion stak hij een monoloog af. Wie niet luistert en alleen maar tettert, hoort alleen zichzelf.'

De PvdA is vanzelfsprekend niet gecharmeerd van Leefbaar. 'Leefbaar beweert de partij van de openheid te zijn en niet van achterkamertjespolitiek. En wat doen ze? In het geheim een deal sluiten met D66 en vervolgens ruim een week de vermoorde onschuld spelen. En dat in zo'n belangrijk dossier! Van dat soort politiek theater wordt Rotterdam niet beter. Zo bestuur je geen stad', vindt voorzitter Marco Heijmen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties