Beloften tonen veerkracht en behouden koppositie

Beloften tonen veerkracht en behouden koppositie

Jong Feyenoord/Excelsior heeft haar koppositie maandagavond met succes verdedigd. De beloften wonnen op Varkenoord van het tweede elftal van AZ.

De ploeg van trainers Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk kwamen op het jeugdcomplex wel op achterstand. Een fout van doelman Kostas Lamprou werd na een klein half uur door linksbuiten Lewis benut. Voor de rust konden de Rotterdammers nog niets terug doen, maar dat was na de theepauze wel anders.

Sven van Beek knalde de gelijkmaker binnen. De talentvolle verdediger kreeg de ruimte om op te stomen tot het strafschopgebied, twijfelde niet en haalde succesvol uit: 1-1. Aanvaller Elvis Manu besliste het duel uiteindelijk in het voordeel van Feyenoord. Hij tekende vier minuten voor het einde voor de verdiende voorsprong en eindstand.

Opstelling: Lamprou; Van Deelen, Van Beek, Van Diermen, Kongolo (c); Vormer, Bakkal, Goossens; Sleegers, Te Vrede en Manu.

Lees meer over
Elvis Manu Sven van Beek Manu Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties