Beloften tonen veerkracht en behouden koppositie

maandag 2 december 2013 20:20 14.224 keer bekeken 35 reacties Pro Shots

Jong Feyenoord/Excelsior heeft haar koppositie maandagavond met succes verdedigd. De beloften wonnen op Varkenoord van het tweede elftal van AZ.

De ploeg van trainers Patrick Lodewijks en Pierre van Hooijdonk kwamen op het jeugdcomplex wel op achterstand. Een fout van doelman Kostas Lamprou werd na een klein half uur door linksbuiten Lewis benut. Voor de rust konden de Rotterdammers nog niets terug doen, maar dat was na de theepauze wel anders.

Sven van Beek knalde de gelijkmaker binnen. De talentvolle verdediger kreeg de ruimte om op te stomen tot het strafschopgebied, twijfelde niet en haalde succesvol uit: 1-1. Aanvaller Elvis Manu besliste het duel uiteindelijk in het voordeel van Feyenoord. Hij tekende vier minuten voor het einde voor de verdiende voorsprong en eindstand.

Opstelling: Lamprou; Van Deelen, Van Beek, Van Diermen, Kongolo (c); Vormer, Bakkal, Goossens; Sleegers, Te Vrede en Manu.

Gerelateerd nieuws
35 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72610 leden - Op dit moment zijn 670 mensen actief, waarvan 166 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved