Cocu huilt: 'Hij heeft de wedstrijd beïnvloed'

zondag 1 december 2013 18:02 33.151 keer bekeken 137 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

PSV is de kluts helemaal kwijt en zondag verloor de ploeg van trainer Phillip Cocu met 3-1 bij Feyenoord. Volgens de oefenmeester had scheidsrechter Danny Makkelie de wedstrijd op een negatieve manier beïnvloed: zo gaf de leidsman twee strafschoppen aan Feyenoord, terwijl PSV’er Jeffrey Bruma met rood van het veld moest.

“Wat de scheidsrechter heeft gedaan heeft de wedstrijd dusdanig beïnvloed. Dat is buitengewoon. Ik heb de beelden nog gezien om het even te checken, maar de eerste strafschop is echt een lachertje eerste klas. Belachelijk”, laat Cocu weten aan FOX Sports. Ook over de tweede strafschop en de tweede gele en dus rode kaart voor Bruma was Cocu niet te spreken. “Als het al een strafschop is, moet je er geen geel voor geven.”

Nadat Bruma zijn tweede gele kaart kreeg droop de geboren Rotterdammer, die in de jeugd nog bij Feyenoord speelde, onder hoongelach van het publiek af. Bruma reageerde met obscene gebaren richting de fans van Feyenoord. “Als het waar is wat ik heb gehoord, zou dat slecht zijn. Je moet je op zo'n moment kunnen beheersen”, aldus Cocu. Mogelijk krijgt Bruma naast een straf van de KNVB ook een straf van de club. “Want dit keuren wij ten zeerste af.”

Gerelateerd nieuws
137 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 64 mensen actief, waarvan 49 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved