Graziano Pellè: 'Blij dat november erop zit'

Graziano Pellè: 'Blij dat november erop zit'

November was niet de maand van Graziano Pellè. Door een schorsing van drie duels kwam hij een paar weken niet in actie bij Feyenoord. Bij zijn rentree vorige week tegen RKC Waalwijk verloor de Rotterdamse ploeg (1-0). “Ik ben blij dat november erop zit”, sprak de aanvoerder zondag na de thuiszege tegen PSV (3-1) met pretoogjes.

Met twee treffers had Pellè een groot aandeel in de verdiende overwinning. “Op deze manier willen we graag spelen en winnen. We hebben er alles aan gedaan om de nederlaag van vorige week recht te zetten, vooral ook voor ons publiek. Dat is gelukt en dat geeft een fantastisch gevoel. Deze teamgeest moeten we in elke wedstrijd laten zien. Dan kan het nog een heel mooi seizoen voor Feyenoord worden.”

Pellè, die in de 58e minuut zijn tweede strafschop op de paal schoot, toonde ook nog de nodige zelfkritiek. “Ik was een beetje nonchalant bij mijn tweede penalty. Dat kan en mag natuurlijk niet.”

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties