Pellè blij dat hij terug is: 'We moeten het samen doen'

Pellè blij dat hij terug is: 'We moeten het samen doen'

Feyenoord hoopt voor de winterstop nog een eindsprint in te zetten om enkele concurrenten achter zich te laten. Alle ogen zullen daarbij weer gericht zijn op topschutter Graziano Pellè die terug is van een schorsing. 'In deze competitie betekent een reeks van vijf overwinningen meteen dat een ploeg met zeven punten voorsprong bovenaan staat', weet een lachende Pellè in het Algemeen Dagblad te vertellen.

De Italiaanse topscorer moest één bekerduel en twee competitiewedstrijden toekijken door een vermeende kopstoot. 'Dat het niet goed was gegaan, weet ik zelf natuurlijk ook wel. Maar het ligt achter ons, in Waalwijk ben ik er eindelijk weer bij. Drie wedstrijden op de tribune was meer dan genoeg. Ik ben heel blij dat ik er weer bij ben.'

'Ik draag de aanvoerdersband weer', realiseert hij zich bovendien. 'Maar Stefan de Vrij voert voor de wedstrijd nog gewoon het woord in de kleedkamer en Jordy Clasie doet dat tijdens de gebruikelijke scrum op het veld. Zo hoort het ook, bij Feyenoord moeten we het samen doen', besluit Pellè zijn verhaal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties